CELMAK'TAN BÜYÜK BAŞARI

CELMAK

Marmaris Bahar Yüzme Kupası Master Bahar, Çağla Özgeni Anma Yüzme Yarışması büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.



Marmaris Bahar Yüzme Kupası Master Bahar, Çağla Özgeni Anma Yüzme Yarışması büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.



Yarışmalar 800 metre serbest yüzmeyle başladı. Rekorların kırıldığı ilk günün ardından ikinci gün sabahı 400′ü aşkın sporcu ve seyircilerin katılımı ile büyük mücadelelere sahne oldu.

Takımların birlik beraberlik duygusu, centilmence mücadeleleri herkes tarafından takdirle karşılandı. Yarışmalara katılan 1923 doğumlu efsane yüzücü “Baba Nejat” Nejat Nakkaş ve 1931 doğumlu Bedrettin Arısoy tribünlerin alkış yağmuru altında yerlerini aldılar. Yarışmalarda Çelmak Spor yüzme Takımı 100 serbest, 200 serbest yarışmalarında ilimizi temsil etti.  Yarışlarda Ahmet İşlek Türkiye 3. sü olarak madalya aldı.

Diğer sporcularımız ise 4 ve 5. dereceleri paylaştı. Çelmak Spor yüzme Takımı 7 Temmuztarihinde kıtalar arası İstanbul Boğazını geçme yarışları ve 30 Ağustos Çanakkale Boğazı geçme yarışlarına katılacak.

Marmaris Masterlar yarışları 100 metre serbest stil Türkiye 3. Olan Ahmet İşlek yaptığı açıklamada "Biz Değirmen Boğazı Spor grubuyuz çeşitli etkinliklerimizin yanında yüzme sporu ile de ilgileniyoruz. Yıllardır  Çanakkale Boğazına İstanbul boğazına gidip yarışlara katılıyoruz. Amacımız her yaşta spor yapılabileceğini göstermektir. Büyük çoğunluğumuz 50 yaşın üstündeyiz. Erhan Akyıldız kardeşimiz kış sezonunda yüzme gurubumuza sahip çıktı istediğimiz kadar sabahları kendisine ait yüzme havuzunu kullandırdı. Her sabah bize yüzme fırsatı verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz " dedi.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı